Vi tipsar

Rivstart - Starta Eget

Rivstart är den enda boken om att starta eget som lovar pengarna tillbaka om du inte lyckas inom ett halvår efter att ha läst den. Boken innehåller allt praktiskt du behöver veta för att starta ett eget företag, men du kommer att få lära dig ännu mer om hur du ska börja tjäna pengar och lyfta från marken.

Den här klassikern har kommit i nya upplagor varje år ända sedan 2001. Den senaste upplagan är skriven för att du ska kunna starta eget på ett smartare och tryggare sätt 2014.

54 steg som får ditt företag att växa med raketfart

Boken för dig som vill ta ditt företag framåt snabbare.

Här får du de 54 viktiga stegen som hjälper ditt företag att växa i raketfart.

Dilemmat med företagande är ju att om man inte jobbar för att växa så halkar man efter. Man kan liksom inte bara stanna upp och ha det lite småmysigt som företagare.

Gerillaföretagaren

Det här är Sveriges mest sålda bok om hur små företag kan göra för att synas utan att det kostar pengar, det som kallas gerillamarknadsföring (över 50 000 företagare har redan läst den).

För att följa med i tiden har boken har uppdaterats fem gånger - varje gång med nya smarta metoder som hjälper ditt företag att synas och tjäna mer pengar.

Google Hjärta Dig

Den här boken är upplagd som ett recept på exakt vad du ska göra med din sajt för få Google att leverera mer trafik till dig.
Boken tar hänsyn till Googles senaste uppdatering – Hummingbird - som förändrat runt 90 % av alla sökningar.

Här är det smarta:
Vi har väntat ett tag med att ta fram den här guiden för att först se att allt som alla pratade om när Hummingbird kom verkligen fungerar. Nu vet vi vad som fungerar och snart kan du veta det också.

Fler böcker om att Starta eget företag:

 

 

Fler Starta Eget Böcker hittar ni under länken Fler Böcker.